Fizetés, szállítás

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. (Bankszámlaszámunkat az üzemeltetői adatok között is megtalálja.)

  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincsen módja.

  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.

  • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

  • A Magyar Posta Zrt. mindenkori hivatalos díjszabásának megfelelően, melyről a rendelést lezáró levélben tájékoztatjuk.

  • Rendelési érték 100 000 Ft felett ingyenes.

  • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Kiemelt termékek

Blanco Linus-S Vario zuhanyfej
19 500 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Akciós
Kludi Z-csatlakozó zajcsökkentővel 1/2
Kludi Z-csatlakozó zajcsökkentővel 1/2" x 3/4" (1 pár / 2 db)
1 890 2 880 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Blanco leeresztőkosár 3,5" 20 bemetszéssel
2 600 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Kludi Zenta E
84 010 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Akciós
Kludi Q-BEO mosdócsap háromlyukas
Kludi Q-BEO mosdócsap háromlyukas
130 400 141 740 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron