Csaptelep javítás

Amennyiben garanciális igényt szeretne bejelenteni, számlára vagy garanciajegyre lesz szüksége. Telefonon és e-mailben is bejelentheti igényét. Utóbbi esetben kérjük adja meg levelében telefonos elérhetőségét is. Ha megoldható, kérjük a számlát vagy a garancialevelet scannelve mellékelje, ez ugyanis gyorsítja az ügymenetet. Ugyanígy a hibás csaptelepről küldött fényképek is egyértelműbbé teszik mind a problémákat, mind a csaptelep típusát, ami megelőzheti az esetleges tévedéseket.

 

Amennyiben garancián túli problémája van, háromféle lehetősége van:

- Kiszállást kér: munkatársunk a helyszínen elvégzi a javítást előzetes egyeztetés alapján. Kiszállásra Budapesten és vonzáskörzetében van lehetőség, díjainkról érdeklődjön telefonon, vagy levélben. 

- Behozza telephelyünkre hibás csaptelepét. Előzetes időpont egyeztetése esetén akár meg is várhatja a javítást, enélkül általában 24 órán belül tudjuk javítva visszadni a csaptelepét - amennyiben nem kell külön alkatrészt rendelnünk hozzá. Mindezekről előzetesen tájékoztatni fogjuk, a bevizsgálás pedig díjmentes.

- Meg is vásárolhatja a szükséges alkatrészt telephelyünkön. Ebben az esetben is érdemes előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődni, hogy tájékoztatni tudjuk az adott alkatrészek elérhetőségéről, áráról. 

Bármilyen kérdése van, várjuk hívását vagy levelét. 

Kiemelt termékek


Akciós
Mofém Bridge mosdó csaptelep automata leeresztővel
Mofém Bridge mosdó csaptelep automata leeresztővel
14 900 15 400 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Akciós
Kludi Ameo oldalkaros mosdó csaptelep króm
Kludi Ameo oldalkaros mosdó csaptelep króm
75 900 87 630 HUF
(+ Szállítási költség)
Raktáron

Blanco Notis-S mosogató csaptelep kihúzható zuhanyfejjel kávé/króm
96 900 HUF
(+ Szállítási költség)
Nem rendelhető

Blanco stabilizáló mosogató csaptelepekhez
6 000 HUF
(+ Szállítási költség)
Rendelhető