Csaptelep javítás

Csaptelep javítás

Amennyiben garanciális igényt szeretne bejelenteni, számlára vagy garanciajegyre lesz szüksége. Telefonon és e-mailben is bejelentheti igényét. Utóbbi esetben kérjük adja meg levelében telefonos elérhetőségét is. Ha megoldható, kérjük a számlát vagy a garancialevelet scannelve mellékelje, ez ugyanis gyorsítja az ügymenetet. Ugyanígy a hibás csaptelepről küldött fényképek is egyértelműbbé teszik mind a problémákat, mind a csaptelep típusát, ami megelőzheti az esetleges tévedéseket.

 

Amennyiben garancián túli problémája van, háromféle lehetősége van:

- Kiszállást kér: munkatársunk a helyszínen elvégzi a javítást előzetes egyeztetés alapján. Kiszállásra Budapesten és vonzáskörzetében van lehetőség, díjainkról érdeklődjön telefonon, vagy levélben. 

- Behozza telephelyünkre hibás csaptelepét. Előzetes időpont egyeztetése esetén akár meg is várhatja a javítást, enélkül általában 24 órán belül tudjuk javítva visszadni a csaptelepét - amennyiben nem kell külön alkatrészt rendelnünk hozzá. Mindezekről előzetesen tájékoztatni fogjuk, a bevizsgálás pedig díjmentes.

- Meg is vásárolhatja a szükséges alkatrészt telephelyünkön. Ebben az esetben is érdemes előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődni, hogy tájékoztatni tudjuk az adott alkatrészek elérhetőségéről, áráról. 

Bármilyen kérdése van, várjuk hívását vagy levelét. 

Kiemelt termékek

Blanco Etagon 6 Black Edition mosogatótálca
179 455 HUF 156 655
10-12 munkanap

Evido Cubo XL 6S antracit gránit mosogatótálca
65 900 HUF
1-3 munkanap

Evido Home 45S bézs gránit mosogatótálca
39 900 HUF
1-3 munkanap

Blanco Kano fekete/króm mosogató csaptelep
69 255 HUF
10-12 munkanap


Armatic Kft - Csaptelep szervíz és bolt 2021
Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu